Zoeken naar veel verder

Uw zoekactie voor veel verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jean 53 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
(vaste) sexdate
Hallo, deze single met een groot formaat 18x4 zoekt een lieve, sensuele en vooral sexlustige dame die graag wordt gebeft en zelfs wel een worst lust. Het maakt niet uit of u single bent. ik meet 1m75 75kg gespierd. Indien de klik er is, meerdere keren kan zeker. Fijne dag verder. Foto op aanvraag en enkel serieuze, eerlijke dates.  
Student 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student op zoek
Hey Ik ben een student uit het Gentse. Ik ben 22 jaar oud, blond haar, blauwe ogen en slank tot atletisch gebouwd. Verder ben ik groot geschapen (18 cm). Ik ben op zoek naar een fwb in de leeftijdscategorie 18-45 jaar. Een milf die een jong blaadje kan appreciëren is ook welkom. Hopelijk tot binnenkort.  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor de vriendin
Goede middag dames. Onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze een pijpbeurt geeft. Dit filmpje is niet met mij en de datum geeft aan dat dit tijdens onze relatie gebeurd moet zijn. Nu wil ik haar "verassen" met een filmpje van mezelf dat een andere vrouw oraal verwend. Wat in dus zou willen vragen is of er een vrouw is dat het eventueel ziet zitten mij te filmen terwijl ik u oraal verwen. Dit is ook geheel anoniem gezien het van u perspectief is en je er zelf niet op hoeft te komen en in ga het ook niet online plaatsen. Moest u dit filmpje zelf willen ben ik wel bereid het te delen met u. Verdere details kunnen we eventueel over mail bespreken en ik wil u alvast bedanken voor het lezen. Hopelijk mag ik van u horen en ik wens u nog een fijne dag verder.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die vanavond eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Ieper
MeToo
Zijn er nog dames die er wel van houden om aangeraakt worden, een kapster, verpleegkundige podologe.... Een laatste klant die verder gaat zoals vooraf afgesproken naar jou wensen, wie krijgt warm van gelijkaardige voorstellen? Graag uit de regio  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10